Kiállítás a Medgyaszay Házban

2024.05.11. 13:30

A bezártságban ragadott ecsetet Herédi Zsuzsanna

Benedek Bálint

Az eseményen a korábban reklám grafikusként dolgozó Herédi Zsuzsanna elmondta: a rajz és a kreatív alkotás mindig is az élete része volt, de igazán a bezártságban, a Covid idején kezdetben autodidakta módon kezdett el festeni.

Fotó: Benedek Bálint

Nagykanizsán a Medgyaszay Házban nyílt meg csütörtökön Herédi Zsuzsanna Álmaim című kiállítása, mely az intézmény nyitvatartási idejében május 23-ig látogatható. Az eseményen a korábban reklám grafikusként dolgozó Herédi Zsuzsanna elmondta: a rajz és a kreatív alkotás mindig is az élete része volt, de igazán a bezártságban, a Covid idején kezdetben autodidakta módon kezdett el festeni. Majd részt vett több festő kurzusán és csatlakozott a Gécseg András festőművész vezette Móricz Művészeti Műhelyhez, ahol a pasztell technikával ismerkedett meg. Régóta szerette volna kipróbálni az olajfestéket, de tartott attól, hogy miként viselkedik a kezei között az anyag. Végül jól döntött, izgalmas területre tévedt, ahol még sok fejlődés és tanulás várja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában