Piac A Kertben

2024.05.17. 10:30

Szülinapi programkavalkád a termelői piacon – pénteken ünnepel Nagykanizsa finomságokkal teli udvara

Szalay Balázs

Forrás: Piac A Kertben

Igazi piknik hangulatot ígér szülinapi bulijára a Piac A Kertben, amely immár negyedik éve látja el a nagykanizsaiakat a környékbeli gazdák termékeivel. A létesítmény tulajdonosai családias hangulatú, tematikus programokkal csábítják a piacra a helyieket péntek délután. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek a parenyica készítés, a rétesnyújtás és a mézeskalács díszítés rejtelmeibe, de a szervezők kisállat simogatóval és helyben készült finomságokkal is készülnek a nagy eseményre.

Forrás: Piac A Kertben

Az állandó termelői gárdát felvonultató heti vásár születésnapi programjáról sem hiányozhatnak a környékbeli gazdák által kínált mézek, sajtok, felvágottak, kovászos kenyerek, teák, saláták, csírák és savanyúságok. A most négy esztendős nagykanizsai udvaron a kezdetektől fogva kiemelt hangsúlyt fektetnek a kistermelői termékek és az egészséges táplálkozás népszerűsítésére, valamint a közösségépítésre. A Piac a Kertben születésnapi programja május 17-én, pénteken 14.30-kor indul.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában