Asztalitenisz

2024.05.02. 16:30

Felkészülési versenyek a diákolimpia előtt

Az asztalitenisz diákolimpia országos döntője előtt több felkészülési viadalt is rendeztek térségünkben a sportág utánpótlásának.

Varga Andor

A legjobb zalai versenyzők a vasszécsenyi verseny végén

Forrás: Jakabi Imre

Vasszécsenyben nagyrécsei, hévízi és lenti versenyzők képviselték vármegyénket Vas és Zala legjobb egyesületen kívüli pingpongosai között.

A zalai dobogósok. I-II. korcsoport, lányok: 1. Horváth Dorottya (Nagyrécse). Fiúk: 3. Bogdán Flórián (Nagyrécse). III.-IV. kcs., lányok: 1. Palotai Anna (Hévíz). Fiúk: 3. Galovtsik Mirkó (Lenti).

A legjobb zalai versenyzők a kanizsai megmérettetésen
Fotó: Jakabi Imre

Nagykanizsára újra Vas és Zala legjobb nem igazolt versenyzőit hívták meg. Hatvan alsós és felső diák indult a viadalon, köztük Zalából nagyrécsei, lenti, hévízi és murakeresztúri gyerekek.

A zalai doogósok. I-II. kcs., lányok: 2. Andrasek Flóra, 3. Vargovics Mira (mind Murakeresztúr). Fiúk: 3. Bogdán Flórián (Nagyrécse). III-IV. kcs., lányok: 1. Palotai Anna (Hévíz), 3. Kardos Leila (Nagykanizsa, Mező). Fiúk: 2. Bogdán Zoltán (Nagyrécse).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában