Bulvár-celeb

2024.05.02. 10:09

Katalin hercegné ismét furcsa dolgot tett a családi képekkel

A hercegi pár Lajos herceg születésnapján szakított egy hagyománnyal, és úgy néz ki, megismétlik Saroltával kapcsolatban is.

MW

Kilencéves lett Sarolta hercegnő

Forrás: Getty Images

A walesi hercegi pár ismét ünnepel: Sarolta hercegnő ma lett kilencéves. A rajongók már nagyon várják a szokásos születésnapi fotót, Vilmos és Katalin azonban a múlt héten, a kis Lajos hatodik születésnapján szakított a hagyományokkal, és úgy tűnik, most is ugyanezt a tervezik.

Vilmosék már egy nappal gyerekeik születésnapja előtt, embargó alatt ki szokták adni a fotókat a sajtónak. Azonban amikor a kis Lajos hatéves lett, csak a születésének napján tették közzé az új képet a közösségi médiában. 

Tegnap nem érkezett Saroltáról fotó az angol sajtóhoz és a képügynökségekhez, ez pedig azt jelenti, hogy nem akarnak visszatérni a korábbi eljáráshoz. Valószínűleg ma, május 2-án, valamikor a nap folyamán posztolnak majd képet a születésnapos hercegnőről.

Állítólag a folyamatot a királyi családot sújtó nehézségek miatt változtatták meg: Katalin hercegné és III. Károly is daganatos betegséggel küzd, ráadásul egy családi fotó miatt is botrány tört ki, amikor kiderült, hogy Katalin photoshopolta a képet.

Úgy tudni, Sarolta a mai napját is az iskolában tölti, majd később, szűk családi körben ünnepelnek. Sarolta születéséről, illetve hogy hányadik a kis hercegnő a trónöröklési sorban, további érdekességek derülnek ki a Life.hu cikkéből. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!