Állásbörze 2017

2017.04.07. 12:13

DXC Technology

A DXC Technology a világ vezető, független informatikai szolgáltató vállalata, mely az innováció erejének kiaknázásában segíti ügyfeleit.

A CSC és a Hewlett Packard Enterprise vállalati szolgáltatások üzletágából 2017. április 3-án alakult DXC Technology közel 6000 versenypiaci és állami ügyfelet támogat, 70 országban. A technológiailag független, globális szakértő gárdával és kiterjedt partneri szövetséggel rendelkező vállalat erőteljes új generációs IT szolgáltatásokat és megoldásokat kínál. A DXC Technology társadalmi elkötelezettsége globálisan elismert. További információ: www.dxc.technology.

Cégünk bár új névként jelentkezik az IT szolgáltató vállalatok palettáján, mégis több mint 20 éve jelen van a térség munkaadói között. A kezdeti helyi 15 fős foglalkoztatotti létszámr az évek során közel 250 főre nőtt Vas megyében, és jelenleg is stabil foglalkoztatóként működik.

Épületeink Rábahídvégen és Vasvár központjában találhatóak. Mindkét épület megfelel a nagyvállalati standardoknak, egyes irodáink egylégterűek, mások több kisebb-nagyobb helyiségben működnek.

Vas megyei irodaházainkban üzleti folyamat szolgáltatásokat végzünk. Ezek köre változatos: a magyar jogszabályok szerinti bérelszámolástól, a dokumentumfeldolgozáson, adatrögzítésen át, a különböző német nyelvű adminisztratív munkakörökig. Bizonyos pozícióink magasabb szintű számítástechnikai tudást és német nyelvtudást követelnek meg. Minden munkakörünknél előnyt jelent az angol nyelvtudás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!