Állásbörze 2017

2017.04.03. 10:07

Elanders Hungary Kft.

Az Elanders Hungary Kft. jelenleg mintegy 220 főt foglalkoztat, ezzel nemcsak Zalalövő legnagyobb foglalkoztatójának számít, de a térségben is meghatározó szerepet tölt be. Az árbevétel alapján ugyancsak a legfontosabb Zala megyei cégek között szerepel.

Az Elanders Hungary Kft. profilja az íves ofszet nyomtatás, és az eddigieknek megfelelően a jövőben is elsősorban a nemzetközi piacra dolgozunk. Az Európában piacvezetőnek számító német autóipari cégek (például Audi, Daimler, BMW, Porsche, Volkswagen) részére gyártunk katalógusokat és kezelési utasításokat. Utóbbiakat nagy mennyiségben készítjük egyéb európai elektronikai cégek és a mindennapos szükségleteket kielégítő eszközöket gyártók részére, például borotva, kávéfőző és háztartási kisgépek. Emellett jelentős mennyiségű megrendelésünk származik könyvek és magazinok előállításából is.

Büszkék vagyunk a szakértelmünkre és gazdag lehetőségeinkre, amelyek messze túlmutatnak a helyi jelenléten. A nyomdánknak helyet adó város földrajzi fekvésének, valamint a magas szintű technológiának köszönhetően jóval a magyar határokon túlról vannak megrendeléseink. Szükség esetén pedig akár a globálisan tevékenykedő Elanders csoport teljes nyomdai infrastruktúráját is biztosítani tudjuk a megrendelőink számára, de elsősorban arra törekszünk, hogy helyben gyártsunk le mindent.

Nemcsak nyomtatást végzünk, hanem teljes körű szolgáltatás nyújtunk, azaz a kötészet és egyéb szolgáltatások is nálunk zajlanak. Az ofszet nyomdagépeket is magába foglaló gépparkunk minden lehetőséget biztosít erre, az egyszerű fekete-fehér brosúráktól egészen a magas minőségű 8 színes nyomtatásig. A könyvkötészeti feldolgozáshoz szükséges technikai eszközökkel kiegészülve profitálhatnak vevőink egy mindenre kiterjedő gyártásból, amely nem hagyja figyelmen kívül a legapróbb kérést sem. Ezáltal az egyéni vevőigények és speciális kívánalmak sem jelentenek számunkra akadályt. Minden megrendeléshez a legjobb megoldást és a legkedvezőbb árakat próbáljuk nyújtani. Ez a hozzáállás kiválóan összehangolt, flexibilis termeléstervezést és hatékony folyamatokat, továbbá egy kiforrott logisztikai rendszert igényel. Munkatársaink jól képzett, magasan kvalifikált dolgozók, akiknek szakértelmére bátran támaszkodhatunk.

„Hogy a kapacitásunkat érzékeltessem, naponta átlagosan mintegy 45 tonnányi papírt nyomtatunk ki. Két-három éven belül megvalósuló fejlesztések egyben további kapacitásbővítést is jelentenek, vagyis a fejlesztésnek köszönhetően nemcsak minőségi javulást garantál a vállalkozás, de további megrendelésekre is számíthatunk.” – (Uwe Stadler gyárigazgató).

Jelenleg a legnagyobb nehézségünk az, hogy egyre nehezebb megfelelően képzett munkaerőt találni a térségben. Ez nemcsak a menedzsmentre, a tervezési és előkészítési munkálatokat végzőkre értendő, hanem a szakmunkásokra is. A nyomdaipari gépek kezelése szakképesítést igényel, nyomdász gépmester és kötészeti szakember viszont viszonylag kevés van a régióban, s ez nemcsak Zala, hanem a közeli Vas megyéről is elmondható. Éppen ezért számítunk a környékbeli iskolákra, a kamara támogatására és reményeink szerint sokaknak keltjük fel érdeklődését az Állásbörzén is. A meghirdetett pozícióinkban biztosítjuk a jelentkezőknek a megfelelő képzéseket a feladatkör ellátására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!