Állásbörze 2017

2017.04.13. 13:28

Flextronics International Kft.

Zala megyében jól ismert a Flex név, azaz a régió legnagyobb munkáltatójaként számon tartott Flextronics International Kft.

Cégünk több mint 30 országban 200 000 munkavállalóval innovatív tervezési, mérnöki, gyártási, ellátási lánc menedzsment és logisztikai tevékenységet kínál különböző profilú és méretű vállalatok, valamint a végfelhasználói piac számára.

Hazánkban többek között a nyugat-magyarországi régióban Sárváron, Tabon és Zalaegerszegen működnek gyáregységeink. Az elmúlt évben itthon a Flex vállalatok rendkívül jó évet zártak: minden telephelyen folyamatos a növekedés, a HVG 2016-ban kiadott toplistája alapján a 8. legnagyobb export-árbevételű magyarországi cég, a foglalkoztatottak létszáma pedig meghaladja a 10 000 főt.

Mi a sikerünk titka? Ezt néhány szóban megfogalmazni szinte lehetetlen. A professzionális szakmai háttér, az innovatív megoldások feltétlenül kiemelendők. A munkatársak tudása és tapasztalata az egyik legfontosabb érték számunkra, ezért segítjük munkavállalóinkat tehetségük kibontakoztatásában. Nemzetközi hátterünknek köszönhetően korlátlan előrelépési lehetőséget kínálunk ambíciózus kollégáinknak, ösztönzzük és támogatjuk szakmai, valamint személyes fejlődésüket. A belső pályázatoknak, különböző projekteknek, illetve pályakezdők részére indított programoknak köszönhetően minden munkatársunk előtt nyitva áll a karrierút. A Flex nemcsak a folyamatos előrelépésben, hanem a vertikális karrier-programokban is partner, így nálunk azok is megtalálják a számításukat, akik nem vezetői ambíciókkal csatlakoznak a csapatunkhoz. Támogatjuk az új ötletek, fejlesztések kidolgozását, a kollégák fejlődését szakmai képzésekkel segítjük. Nyári gyakorlatok, szakképzési programok, duális képzés – ezek a lehetőségek is mind adottak. A pályakezdőket gyakornoki és szakmai programokkal várjuk, ami egyenes út lehet egy jó állás megszerzéséhez.

 

A Flexnél lehetőséged nyílik tehetséged kibontakoztatására, tucatnyi iparágban dolgozhatsz a legmodernebb termékeken. Olyan csapat tagja lehetsz, amely arra törekszik, hogy minden nappal jobbá váljon. Támogatjuk a nyílt és őszinte kommunikációt, és egy olyan közösség építését, amely segíti tagjait a siker elérésében.

Olyan lelkes, előre tekintő munkavállalókat keresünk, akik szívesen dolgoznának a legújabb technológiákkal. Tevékenységi körünk sokszínűségének köszönhetően változatos pozíciókat kínálunk elsősorban mérnöki és műszaki területen, de számos egyéb területen is várjuk jelentkezéseteket (informatika, adminisztráció, beszerzés, logisztika, HR, pénzügy).

Fizikai területre szakképzett és szakképzettség nélküli munkavállalók jelentkezését is várjuk kiemelten operátori, javító, technikusi, karbantartó munkakörökbe.

Elérhetőségeink:

Telefon: 06 80/201-112

Keress minket a Facebookon: Flex-Hungary

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!