Állatvilág

2017.07.25. 15:40

Szeretni őket, egy életen át - Szőke, Radar és Füli gazdát keres

ZALAEGERSZEG - Jó ideje várnak már, de eddig mindig mindenki elment mellettük. Nem kellettek. Sem korábbi tulajdonosuknak, sem az örökbefogadóknak. Pedig szépek, kedvesek, jól neveltek és értelmesek is. Csak egy szerető gazdi kellene nekik...

Varga Lívia

Szőke gazdit keres - olvasható a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat Facebook-oldalán. A poszt alatt pedig két fotó a kutya csodás átalakulásáról. Mindent elmondanak arról, szerencsétlen állat mennyit szenvedett élete során.

Így nézett ki Szőke, amikor az állatvédők rátaláltak...

- Sok rosszban volt része, mégis bízik az emberben, szeret mindenkit - mutatja be a labrador jellegű kutyát Igaz Klaudia, a járőrszolgálat vezetője, majd az "előtte" képre utalva megjegyezi: "gazdája" két állatorvost is kioktatott, miért néz így ki a kutyája.

Miből lesz a cserebogár: Szőke ilyen gyönyörű kutyává változott

- Szőke egyébként 2-3 éves kan, ivartalanítás után mehet új helyére. Nagyon szeretnénk végre otthon tudni - teszi hozzá az állatvédő.

Radar és Füli testvérek. Nagyon okosak és nagyon gyönyörűek. Gazdájuk börtönbe került, ők pedig napokon át ellátás nélkül éltek az ingatlanon. Körülbelül háromévesek, mindkettő kan.

Bár az állatvédők már letettek arról az álmukról, hogy együtt adják őket örökbe, csodák igenis léteznek...

Aki szeretné Szőkét, Fülit és Radart megismerni, és kész arra, hogy elköteleződjön s életük végig szerető otthont biztosítson nekik, az hívja a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálatot a 0630/2152641-es számon 15 óra után, vagy küldjön privát üzenetben rövid bemutatkozást a szervezetnek a Facebookon.

Ha az elhatározás megvan és elég erős, egyikük leendő gazdija sem fogja döntését megbánni...



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!