Alsópáhok

2016.06.14. 11:50

Falunap díjátadással - Szandi volt a sztárvendég

Alsópáhok - Szombaton tartották a XVIII. Falunapot Alsópáhokon. A rendezvény sportprogramokkal kezdődött a „Mozdulj Alsópáhok!” szlogen jegyében, tudósított Tamássy Teréz.

Civil Tudósítónktól

Délután helyi és zalai fellépők adtak műsort, karate és jiu jitsu bemutató, akrobatikus tánc fellépések, vásári komédia szórakoztatta a közönséget. A kísérő rendezvények között volt tűzoltóbemutató és -verseny is.

Czigány Sándor és Szandi a színpadon
Fotó: Kozma Zoltán

A falu ünnepén önkéntes tűzoltók kaptak elismeréseket, majd Czigány Sándor polgármester átadta az önkormányzati kitüntetéseket. Alsópáhok kultúrájáért kitüntető címet kapott Nádler László Béla képzőművész, Alsópáhok közszolgálatáért díjat Kovács Angéla Bernadett, az iskolai és óvodai alapítvány elnöke. Elismerő oklevelet vehetett át Kovács János kanonok a hitéletben, Kiss László az iskolában végzett munkájáért, valamint Mórocz Máté a versmondóként elért sikereiért és Simon Boróka a rendezvényeken nyújtott színvonalas szerepléseiért és a tanulmányi versenyeken elért eredményeiért.

Megtelt a rendezvénysátor

Az este már a felszabadult zenéről és táncról szólt. A sztárvendég Szandi volt, aki valósággal elvarázsolta a közönséget. Falunap nincs utcabál nélkül, így majdnem „kivilágos virradatig" tartott a mulatás.

Tamássy Teréz

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!