Bálint az első baba

2016. január 04., 20:23 szerző: Pásztor András fotós: Szakony Attila
komment
Nagykanizsa - Virággal, vásárlási utalvánnyal, s ajándékcsomaggal köszöntötte hétfőn Dénes Sándor polgármester az év első kanizsai babáját.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A kis Boa Bálint január 2-án, hajnali 2.45 órakor 3200 grammal és 53 centiméterrel született a Kanizsai Dorottya Kórházban, s ezzel ő lett az idei első kanizsai újszülött. A kisgyermeket, illetve édesanyját, Hideg Nikolettet tegnap Dénes Sándor polgármester külön is köszöntötte, jó erőt és egészséget kívánva az egész családnak. Mint megtudtuk: a kisbabát és édesanyját talán már kedden haza is engedik a családhoz. A picit többek között 2,5 éves testvére várja.

Hideg Nikolettet és kisfiát, Boa Bálintot tegnap Dénes Sándor polgármester ajándékcsomaggal köszöntötte a kórházban Fotó: Szakony Attila

- Az év első pár napja erős volt a születések szempontjából, eddig összesen hat kisbabát segítettünk világra - adott tájékoztatást dr. Orosházi Attila, a kórház szülészeti osztályának főorvosa, aki hozzátette: reméli, a 2016-os esztendő jobb lesz, mint a tavalyi, 2015-ben ugyanis országosan közel 10 százalékkal csökkent a születések száma.

A nagykanizsai kórházban egyébként január elsején 4.55 órakor született az első kisbaba, aki iharosberényi volt.

Pásztor András

2016. január 04., 20:23 szerző: Pásztor András fotós: Szakony Attila

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...