Balatongyörök

2016.07.19. 11:33

Csütörtöki györöki jazz

Balatongyörök - A Boombatucada ütősegyüttes csalogatta a közönséget a szezonnyitó jazzestre: augusztus végéig minden csütörtök este szól a jazz a móló közelében.

Keszey Ágnes

A nyitóesten a Boombatucada, majd a soul-jazz stílust képviselő, saját számokat előadó Voga Viki és zenekara, végül a karibi zenék könnyedségét és jazz komolyságát ötvöző Kasai Jnofinn karibi származású zongorista, zeneszerző, énekes lépett színpadra. A szervezők célja, hogy igényes, élő zenével szórakoztassák a vendégeket csütörtök esténként.

Fotó: Keszey Ágnes

– Egész szezont átölelő programsorozat a Jazz fiesta. A műsorok összeállításánál elsősorban a minőséget tartom szem előtt. A populáris jazz műfajaiból szemezgetek – emelte ki érdeklődésünkre Varga Endre főszervező, aki elmondta: a Jazz fiesta nem fesztivál. Cél, hogy minőségi, szórakoztató zene szóljon széles közönség számára: ne csak a műfaj kedvelői, hanem a nyaralók számára is különleges, élvezetes műsorokat kínáljanak.

- Van egy kakukktojás, a záróest: ez augusztus 20., szombat lesz. Ekkor a magyar előadók lesznek a főszereplők és a magyar zenék dominálnak- tette hozzá a szervező.

A programok ingyenesek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!