Balatonmagyaród

2017.05.05. 17:05

A munka elismerése - Újabb robogót használhatnak a falu polgárőrei Balatonmagyaródon

BALATONMAGYARÓD - Eredményes munkájuk elismeréseként, illetve a jövőbeli feladatok hatékonyabb ellátása érdekében robogóval gyarapodott a helyi polgárőr egyesület gépállománya.

Pásztor András

Gátvölgyi József, a Balatonmagyaródért Polgárőr Egyesület elnöke elmondta: a járművet dr. Túrós Andrástól, az Országos Polgárőr Szövetség elnökétől vehették át.

- Ezzel a robogóval még hatékonyabban tudjuk ellátni a munkánkat, azaz még több időt tudunk tölteni a településen és a Kis-Balaton térségén is - mondta az elnök, hozzátéve: a múlt évben remek statisztikai mutatókat értek el. - Kiemelt figyelmet fordítunk az idős, egyedül élő emberek biztonságára, illetve a külterületeken való járőrözésre.

Gátvölgyi József polgárőr elnök az új robogóval

Gátvölgyi József elmondta: a településre jellemző jó közbiztonságot a jövőben is szeretnék megőrizni, ehhez továbbra is várják a lakosság támogatását, segítségét.

- Jelenleg három darab szolgálati kerékpárral, valamint a tavaly és idén kapott robogóval rendelkezünk - sorolta az egyesület járműállományát az elnök. - Mivel a belügyminisztériumi támogatáson kívül semmilyen segítséget nem kapunk, időnként előfordul, hogy a tankolásokat saját zsebből kell megoldanunk. De a robogók kis fogyasztásúak, ezért a fentartásukkal nem lesz probléma reményeink szerint.

Az egyesület elnöke befejezésül elmondta még: büszke polgárőr társaira, s az egymást követő két évben történt erkölcsi, illetve tárgyi elismerésre is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!