Belföld

2016.04.19. 14:02

Oszlopnak ütközött és meghalt egy nő az M3-as autópálya bevezető szakaszán

Budapest - Balesetben meghalt egy nő Budapesten, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Szentmihályi úti csomópontnál kedden - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. A déli órákban elrendelt teljes útlezárást fél három előtt feloldották, egy sávon megindult a forgalom.

Kisdi Máté elmondta, a nő által vezetett gépkocsi lesodródott az autópályáról és egy oszlopnak ütközött. A sofőr, aki beszorult a járműbe, a helyszínen belehalt sérüléseibe - tette hozzá.

Helyszínelők dolgoznak Budapesten, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Szentmihályi úti csomópontnál, ahol egy gépkocsi lesodródott az autópályáról és egy oszlopnak ütközött
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság délután azt közölte honlapján, hogy a műszaki mentés még tart, azonban egy sávon megindult a forgalom. A környéken több kilométeres a torlódás, de már nem érdemes kerülni a Külső Fóti út felé - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!