Belföld

2017.02.20. 14:24

A rendőrök keresik Bélát - a többiek már megvannak

A budapesti rendőrök a férfi három társát a helyszínen elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága 01030/412/2017. bűnügyi számon nyomozást indított lopás bűntett kísérlet miatt F. Károly és K. T. Richárd 23 éves, F. László 27 éves, valamint Fórizs Béla 44 éves budapesti lakosok ellen.

A nyomozás adatai szerint F. Károly és társai 2017. február 18-án 3 óra 30 perc körül megpróbáltak betörni egy Budapest III., Huszti úti lakásba. Miután az elkövetők nem tudtak bemenni a lakásba, lementek az autójukhoz, ahol a betöréshez használt eszközöket elkezdték bepakolni a gépjárműbe.

A parkolóban a Budapesti Rendőr-főkapitányság Betörési Osztályának nyomozói felfigyeltek a gyanúsan viselkedő férfiakra és igazoltatták őket. Fórizs Béla elmenekült a rendőrök elől, három társát a helyszínen elfogták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói F. Károlyt és társait – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

A rendőrök a 44 éves budapesti Fórizs Bélát továbbra is keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Fórizs Bélát felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-430-4700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!