Acélbetétes bakanccsal rúgták szét a csemői bácsi fejét

2016. január 26., 14:39 forrás: velvet.hu
komment
Akaratlanul, de saját unokája adott tippet azoknak a rablógyilkosoknak, akik két hete félholtra verték és kirabolták nagyapját Csemőn.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A 90 éves bácsi támadóit pár nappal később elfogta a rendőrség. A Kékfény megkapta azt a helyszíni kihallgatáson készült videót, amin egyikőjük egy bábun mutatja meg, hogyan rugdosta még akkor is az idős férfit, amikor már mozdulni sem bírt.

N. Zsolt és barátja, M. Róbert a bácsi megtakarított pénzét akarták, és mint kiderült, már tavaly is próbálkoztak. Akkor a fészerben akartak elbújni, hogy aztán amikor az idős férfi reggel elmegy otthonról, besurranjanak, de nem sikerült.

Január 6-án este viszont már egyenesen a házba mentek, hogy kifosszák az alvó bácsit. Csakhogy az idős férfi még ébren volt.

"...és akkor fordult is felém, hátraléptem egyet, és akkor a csőfogóval fejbe vághattam" – mondta a helyszíni kihallgatáson M. Róbert.

 

A férfi összerogyott, a fejéből ömlött a vér, de a támadó még nem végzett. Erőből rátaposott a lábára, ami darabokra tört végül acélbetétes bakanccsal rúgta a bácsi fejét. Az idős férfi még életben volt, és hiába mondta, hogy nincs pénze, támadói  az egész házat felforgatták.

4
Fotó: Kékfény
Két öreg karórát, némi bizsut, egy oldal szalonnát és egy mobiltelefont vittek el.
"Ha a bácsinak a telefonja ott marad, tud segítséget hívni, és túl is élhette volna" – mondta a Kékfénynek Balotai Attila, Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

 

Az idős férfi elvérzett, a támadás után három nappal a szomszédok találták meg a holttestét.

A vallomásokból kiderült, hogy N. Zsolt széltében-hosszában híresztelte, hogy mekkora „bulit″ tud, amibe több ismerősét is be akarta venni. Végül M. Róbert szállt be, de állítása szerint a támadás alatt annyira részeg volt, hogy a csőfogóját a házban felejtette. A szerszámot később a rendőrök találtak meg, és az ujjlenyomatok alapján azonosították.

Amikor a rablók rájöttek, hogy csupa kacatot raboltak, útközben eldobták az órákat. A nyomozók egyébként a helyszínelés alatt megtalálták a bácsi összes félretett pénzét.

Helyszíni kihallgatásra vitték azt a férfit is, aki három társával még december 7-én rontott egy idős tatabányai házaspárra, írja a police.hu. Az időseket úgy megverték, hogy a férfi a kórházban belehalt a sérüléseibe.

A rendőrség továbbra is egymillió forintot fizet annak, aki segít elkapni az érdi házaspár gyilkosait. Az időseket tavaly novemberben ölték meg és rabolták ki.

2016. január 26., 14:39 forrás: velvet.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...