Belföld

2016.09.22. 14:46

Amfetamint találtak egy autóban a rendőrök Hódmezővásárhelyen

Szeged - Ötven gramm kábítószergyanús anyagot, a gyorsteszt szerint amfetamint találtak egy autóban a rendőrök Hódmezővásárhelyen - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a járőrök a 47-es úton ellenőrizték a gépkocsit szerda este, a járművet átkutatva 50 gramm fehér színű anyagot, a gyorsteszt szerint amfetamint találtak. Az elsődleges vizsgálatok szerint a kábítószer tiszta hatóanyag-tartalma meghaladja a jelentős mennyiség alsó határát.

Fotó: Rendőrség

A vásárhelyi nyomozók a sofőrt és az autó utasát őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat indítványozta az ügyészség. A 30 éves és a 25 éves helybéli férfi ellen kábítószer birtoklása miatt indult eljárás - tudatta a százados.

A sofőrt járművezetés bódult állapotban elkövetésével is gyanúsítják. A rendőrök azt is vizsgálják, hogy a gyanúsítottak kiknek akarták értékesíteni a lefoglalt drogot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!