Balla Irma-gyilkosság - Megkezdődött az új bírósági eljárás a Nyíregyházi Törvényszéken

2016. március 09., 11:44 forrás: MTI
komment
Nyíregyháza - Megkezdődött a Balla Irma debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt férfi büntetőpere szerdán a Nyíregyházi Törvényszéken.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével vádolt D. Lajos a vádirat ismertetése után azt mondta, nem akar vallomást tenni, nem ismeri el bűnösségét, és kérdésekre sem kíván válaszolni. Bodnár Zsolt tanácsvezető bíró ezután felolvasta a vádlottnak az előző eljárásban tett vallomását, majd a kihallgatásáról készült videofelvételt vetítették le.

Balla Irma debreceni önkormányzati képviselő meggyilkolásával vádolt D. Lajos az ellene nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt indult büntetőper tárgyalásán a Nyíregyházi Törvényszéken
MTI Fotó: Balázs Attila

A vád szerint D. Lajos 2007. április 6-án éjjel támadt rá a képviselőre debreceni otthonában. Feszítővassal többször fejen ütötte, majd olyan erővel szorította meg a nyakát, hogy a nő azonnal meghalt.

A gyilkossággal korábban az áldozat fiát vádolták meg és első fokon 12 év fegyházra ítélték, de másodfokon új eljárást rendeltek el, és abban a férfit felmentették. Az ügyben 2013 novemberében ismét nyomozás indult, D. Lajost tavaly februárban hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

2016. március 09., 11:44 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...