Belföld

2014.11.28. 09:46

Egymillió forint a nyomravezetőnek a miskolci erőszakoló kézre kerítéséért

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőr-főkapitánya annak a férfinak a kézre kerítéséért, aki Miskolcon megerőszakolt egy fiatal nőt – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-vel.

Dobi Tamás azt mondta, a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az eset Miskolcon, a Bársony János úton történt, még november 15-én este hat óra és fél hét között. Az elkövető egy fiatal nőt - akarata ellenére - magával vonszolt egy bokorba, majd ott szexuális erőszakot követett el vele szemben – ismertette a részleteket Dobi Tamás.

Hozzátette, az ügyben egymillió forint nyomravezetői díjat tűztek ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható.

Dobi Tamás azt mondta, hogy az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A díjkitűzés visszavonásának jogát Vereckei Csaba, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!