Belföld

2015.12.31. 09:23

Elfogták a kőbányai szurkálás gyanúsítottját

Elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint életveszélyesen megszúrt egy férfit kedd este a fővárosban, Kőbányán egy villamosmegállóban - közölte a rendőrség csütörtökre virradó éjjel az MTI-vel.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) azt írta: az elkövető kedd este a X. kerületi Szent László téri villamosmegállóban előzetes szóváltás nélkül szúrta meg egy késsel az ott várakozó férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérülést szenvedett. A széleskörű adatgyűjtés és nyomozás eredményeként az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható férfit szerda este a XIV. kerületi Stefánia úton fogták el a kerületi rendőrkapitányság munkatársai.

A 32 éves, budapesti V. Krisztiánt előállították, s életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak ellene eljárást. A férfit a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását - olvasható a BRFK közleményében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!