Elfogták a szegedi emberölés gyanúsítottját

2016. február 02., 17:02 forrás: MTI
komment
Szeged - A Szegedi Tudományegyetem (SZTE) hallgatója a csongrádi megyeszékhelyen keddre virradóra történt emberölés feltételezett elkövetője - közölte Szabó Gábor rektor egy másik témában tartott sajtótájékoztatón. A professzor elmondta, hogy a 24 éves férfi az SZTE jogi karán tanul.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A rektor közölte, a hallgatóval szemben elrendelte a fegyelmi vizsgálat megindítását, hozzátéve: az intézménynek más lépésre nincs lehetősége.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a rendőrség emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt  őrizetbe vette azt a 24 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint megölt egy 36 éves férfit az egyik szegedi vendéglátóhelyen keddre virradóra.

Szenti Szabolcs közölte, a nyomozás eddigi adatai szerint kedden háromnegyed háromkor az egyik szegedi vendéglátóhelyen a 24 éves N. Bence egy bicskával megölte az ott lévő egyik vendéget, egy 36 éves férfit. A bűncselekmény indítéka egyelőre nem tisztázott.

A helyszínen a rendőrök megállapították a gyanúsított személyazonosságát, majd a járőrök a bejelentéstől számított két órán belül a lakása közelében elfogták a férfit, akinek a ruházatából előkerült a bűncselekmény eszköze.

A gyanúsított a kihallgatása során részben beismerő vallomást tett. Ellene emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását - tudatta a szóvivő.

2016. február 02., 17:02 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...