Belföld

2017.01.13. 13:20

Előzetes letartóztatásban a gyermekét megölő érdi nő

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság nyomozási bírája azt az érdi nőt, aki 2015 végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét - tudta meg a Pest Megyei Főügyészségtől pénteken az MTI.

A főügyészség korábbi közlése szerint 2017. január 13-án, pénteken indítványozták annak az érdi nőnek az előzetes letartóztatását, aki még 2015 év végén megölte és azóta rejtegette újszülött gyermekét.

A csecsemője megölésével gyanúsított érdi nő a Budakörnyéki Járásbíróság folyosóján 2017. január 13-án. A bíróság döntött a 37 éves nő előzetes letartóztatásáról, aki még 2015 végén megölte újszülött gyermekét és azóta rejtegette a holttestét. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az érdi asszony 2015-ben teherbe esett, ám terhességét eltitkolta a családja előtt és orvosnál sem járt. 2015 év végén leánygyermeket szült egyedül, és amikor a csecsemő felsírt, a nő megfojtotta az újszülöttet. Ezután becsomagolta a holttestet és azt egy táskába tette, majd a házuk különböző pontjain rejtegette. A földi maradványokat a gyanúsított hozzátartozói a napokban találták meg, és ők értesítették a rendőrséget - összegezte a történteket az ügyészség közleménye.

A nővel az ügyészség közölte, hogy tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítják és indítványozták előzetes letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!