Halálra késeltek egy férfit a fővárosban - Feladta magát a körözött nő, társát továbbra is keresik (frissítve)

2016. február 10., 15:02 szerző: police.hu forrás: MTI
komment
Emberölés gyanúja miatt keresi a rendőrség a 23 éves budapesti Bödöcs Norbertet. Szintén keresik a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW-t - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szerdán.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Azt írták, hogy a BRFK ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Rendőrök és bűnügyi technikusok helyszínelnek 2016. február 9-én este a XVIII. kerületi Ráday Gedeon utca és Fedezék utca kereszteződésénél, ahol több késszúrással megöltek egy középkorú férfit. A támadó elmenekült a helyszínről. MTI Fotó: Lakatos Péter

Az elkövető kedd este Budapest XVIII. kerületében, a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél többször is megszúrt késsel egy középkorú férfit, aki belehalt sérüléseibe. A támadó elmenekült a helyszínről.

Bödöcs Norbert

Günczer Evelin

A bűncselekménnyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancs alapján keresi Bödöcs Norbert 23 éves és Günczer Evelin 21 éves budapesti lakosokat, valamint keresi a meneküléshez használt JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW típusú személygépkocsit is.

A körözött személyekről fénykép áll rendelkezésre.

A BRFK Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a körözött személyekről és a gépkocsiról, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 03-30/999-7069 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

15:02 - Feladta magát a fővárosi késelés miatt körözött nő, társát továbbra is keresik

Önként jelentkezett a rendőrségen az a 21 éves budapesti nő, akit emberölés gyanúja miatt keresett a rendőrség - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szóvivője szerdán az MTI-vel.

Csécsi Soma elmondta, hogy a nő társát, a 23 éves budapesti Bödöcs Norbertet elfogatóparancs alapján továbbra is keresik. A férfiről a BRFK fényképet tett közzé, és kéri, hogy aki információval rendelkezik róla, a JAX-333 forgalmi rendszámú sötét BMW-ről vagy a bűncselekményről, jelentkezzen a rendőrségnek a police.hu oldalon megadott elérhetőségein.

A BRFK ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. Az elkövető kedd este Budapest XVIII. kerületében, a Ráday Gedeon utca és a Fedezék utca kereszteződésénél többször is megszúrt késsel egy középkorú férfit, aki belehalt sérüléseibe. A támadó elmenekült a helyszínről - olvasható a police.hu oldalon közzétett közleményben.

police.hu

2016. február 10., 15:02 szerző: police.hu forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsorMűsorok betöltése...