Belföld

2015.07.06. 07:52

Hármas karambol az M43-as autópályán, és két autó ütközött Siófok térségében

Hármas karambol miatt lezárták az M43-as autópálya M5-ös felé vezető oldalát Szeged mellett hétfőn reggel - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. Siófok térségében hétfő reggel két gépkocsi ütközött.

Várkonyi Gergely, a csongrádi rendőrség szóvivője elmondta, a Szeged melletti baleset a 47-es és a sándorfalvi út csomópontja, a 8-as és 9-es kilométerszelvény között történt.

Az elsődleges adatok szerint három jármű, köztük egy utánfutót vontató gépkocsi ütközött össze, ez utóbbi felborult. A balesetben heten sérültek meg, valamennyien könnyebben - közölte a hadnagy. A forgalmat a 47-es útnál terelik le a sztrádáról, a járművek a sándorfalvi útnál térhetnek vissza.

Sérült gépkocsik és leszakadt utánfutó Szeged mellett az M43 autópályán, a 47-es és a sándorfalvi út csomópontja között, ahol három jármű összeütközött 2015. július 6-án.

Siófok térségében hétfő reggel két gépkocsi ütközött - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel. A 105-ös kilométerszelvényben történt balesetben öten sérültek meg, őket a mentők kórházba vitték.

A rendőrség az autópálya érintett szakaszát előbb mintegy másfél órára teljes szélességben lezárta a forgalom elől - a járműveket a siófoki csomópontnál leterelték a 7-es főútra, később egy sávot megnyitottak a járművek előtt.

A műszaki mentés és a baleseti helyszínelés véget ért, a forgalom ismét zavartalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!