Belföld

2015.11.24. 10:58

Hasba szúrtak egy férfit egy debreceni benzinkútnál, a gyanúsítottat elfogták

Életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy 25 éves férfit, akit késsel szúrtak meg hétfőn késő este az egyik debreceni benzinkútnál - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-vel.

MTI

Demeter Erika tájékoztatása szerint egy debreceni benzinkút alkalmazottja tett bejelentést arról, hogy hétfőn késő este többen szóváltásba keveredtek a töltőállomáson, és annak során az egyik férfi a nála lévő késsel hasba szúrt egy másik férfit.

A rendőrök hamar elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható P. Illést, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A férfit bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

A mentők kórházba vitték a megszúrt 25 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.
A rendőrség a 34 éves P. Illés ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást - ismertette a sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!