Hétvégén is folytatódik a vízosztás több fővárosi és vidéki vasútállomáson

2017. augusztus 05., 11:05 forrás: MÁV Zrt.
komment
A hőségriadó meghosszabbítása miatt a hétvégén is ingyen ásványvizet biztosít utasainak a MÁV-START három budapesti főpályaudvaron és 16 forgalmasabb vidéki állomáson
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A vonatokra várakozók augusztus 1-jétől kaphatnak díjmentesen vizet Budapesten a Keleti, a Nyugati és a Déli pályaudvaron, vidéken a miskolci, a debreceni, a szegedi, a nyíregyházi, a békéscsabai, a szolnoki, a kecskeméti, a győri, a pécsi, a zalaegerszegi, a veszprémi, a nagykanizsai, a celldömölki, a tapolcai, a fonyódi és a siófoki állomáson. Az ásványvizet augusztus 6-ig – illetve amíg az időjárás ezt szükségessé teszi – 10 és 17 óra között osztja a vasútvállalat.

A MÁV-START emellett azt javasolja, hogy mindenki elegendő mennyiségű ivóvízzel vagy folyadékkal kezdje meg vasúti utazását.

A vasúttársaság elsődleges célja, hogy utasai számára minél komfortosabb utazást biztosítson, ezért a járművek karbantartása során – a megbízható üzemkészség érdekében – különös figyelmet fordít a vasúti kocsik légkondicionáló és légjavító berendezéseire.

2017. augusztus 05., 11:05 forrás: MÁV Zrt.

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...