Belföld

2017.02.11. 15:45

Ilyen idő vár ránk a hétvége további részében

Szombaton a Dunántúlon és a középső területeken közepesen és erősen felhős tájak egyaránt lesznek, keleten a köd feloszlása után gyengén felhős, napos idő várható, de néhol tartósabban megmaradhat a köd.

A Dunántúlon szórványosan kisebb havazás, néhol havas eső, a ködös tájakon helyenként hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. Éjszaka nyugaton változóan, másutt gyengén felhős lesz az ég, keleten ismét több helyen képződhet köd. Vasárnap a nap nagy részében nyugaton változóan felhős, keleten a köd feloszlása után napos idő valószínű, majd késő délutántól észak felől átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem lesz, legfeljebb a nyugati határnál lehet elvétve hószállingózás. A Dunántúlon és a Duna-Tisza közén megélénkül a délkeleti szél, másutt többnyire mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1 és -6 fok között alakul, de a tartósabban derült, szélvédett vidékeken hidegebb lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 0 és +6 fok között alakul, a tartósabban ködös tájakon lesz a hidegebb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!