Belföld
2016.10.25. 19:02
Jó reggelt, Zala megye!
Sokan vannak, akiknek a tea már főzésnek, a tojásrántotta sütésnek számít, és itt meg is állnak, ha a konyhatudományuk kerül szóba.
Arany Gábor
Ha nem is vagyok ennyire kezdő, de a virtuóz fakanálforgatóktól én is fényévre állok. Épp ezért azok közé tartozom, akik csodálattal adóznak a konyha művészei előtt. Hála istennek, egyre többen vannak, még ha ez nem is feltétlen igaz a hazai vendéglátóhelyekre. A híreket látva ugyanis az az érzésem, ha így megy tovább, akkor hamarosan külföldre kell mennünk, ha kiváló magyar szakáccsal akarunk találkozni.
Vagy maradnak azok a versenyek, összejövetelek, ahol a magukat szerényen amatőrnek tituláló séfek mérkőznek meg.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre