Jogerősen tíz évre ítélték a nevelt lányát molesztáló kiskunhalasi férfit

2016. február 02., 13:23 forrás: MTI
komment
Jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtott kedden a Szegedi Ítélőtábla egy kiskunhalasi férfit, aki molesztálta egyik nevelt lányát és folyamatosan zaklatta családtagjait.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A táblabíróság szexuális erőszak bűntettében és más bűncselekményekben mondta ki bűnösnek a korábban többször büntetett vádlottat.

A férfi 2010-től élt egy kiskunhalasi házban együtt élettársával és a nő öt gyermekével. 2012-ben is ide költözött vissza, miután szabadult a börtönből. Többször előfordult, hogy amíg az asszony és a nagymama dolgozott, a férfi vigyázott a gyermekekre. Egy ilyen alkalommal, 2014 közepén a vádlott az egyik kislánnyal szemben szexuális erőszakot követett el, és megfenyegette a gyerekeket, ha erről szólni mernek, akkor megveri őket. A gyerekek a vádlott 2014. májusi elköltözéséig nem is beszéltek a történtekről senkivel.

Szabadulásától 2014 késő tavaszáig a gyakran részeg vádlott ittasan megpofozta, rugdosta, megütötte a gyerekeket, akik annak is szem- és fültanúi voltak, amikor a férfi az élettársát és anyósát trágár hangnemben szidalmazta. 2014. május 29-én egy ilyen veszekedés során a férfi élettársát és gyermekeit is megöléssel fenyegette. A sértettek félelmükben elmenekültek, és értesítették a rendőrséget. 2014. szeptember 13-án az ittas vádlott megjelent a nő lakásnál azért, hogy az asszony fogadja vissza, és ismét veréssel fenyegette meg a gyerekeket. A sértettek újból a rendőrség segítségét kérték.

A táblabíróság döntésével súlyosította az első fokon eljáró Kecskeméti Törvényszék hét év szabadságvesztést kiszabó ítéletét. Hegedűs István tanácsvezető bíró közölte, a számos súlyosító körülményre tekintettel a törvényszék által kirótt büntetés eltúlzottan enyhe volt.

2016. február 02., 13:23 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...