Belföld

2015.08.26. 12:29

Kamionja alá szorult egy sofőr Galgagyörknél - frissítve

Galgagyörk – Felborult egy kavicsot szállító nyerges kamion és a jármű vezetője a roncs alá szorult a Galgagyörköt Püspökhatvannal összekötő úton szerdán kora délután – közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője az MTI-vel.

Csámpai Attila tájékoztatása szerint a kamion vezetőfülkéjében ülő utasnak még sikerült épségben kiszállnia, de a sofőr a roncs alá szorult, ahonnan aszódi, gödöllői és berceli tűzoltók próbálják speciális eszközökkel kiszabadítani. A férfi állapotáról egyelőre nincs információ.

A karosszéria megemelésére útnak indítottak a fővárosból egy darut, és a helyszínre tart a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálata is. Az utat lezárták – mondta a szóvivő.

18:05:33

Csámpai Attila, a megyei katasztrófavédelem szóvivője korábban elmondta, hogy a kavicsot szállító nyerges kamion vezetőfülkéjében ülő utasnak sikerült épségben kiszállnia, de a sofőr a roncs alá szorult, ahonnan az aszódi, a gödöllői és a berceli tűzoltók speciális eszközökkel szabadították ki.

A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, mentőhelikopterrel vitték kórházba. A felborult járművet többszöri próbálkozás után daruval tudták megemelni, azt követően indulhatott újra a forgalom az érintett útszakaszon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!