Belföld

2017.03.28. 15:09

Kitört a verekedés a piros lámpánál! Ez nálunk történt, nem Oroszországban! - Videóval

Akciófilmbe illő jelenet tanúi lehettek az arra autózók, ugyanis tömegverekedésbe torkollt egy szabálytalan előzés. Minden résztvevőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek.

Egy nő megelőzött az autójával egy üres buszt Győrben, mire a buszsofőr kiszállt és szitkozódva számon kérte a manővert.

A nő mellett utazó utas erre kiszállt és rátámadt a sofőrre, aki nem hagyta magát. A verekedésbe egy másik autó sofőrje is bekapcsolódott.

Egy buszsofőr éppen elkezdte a munkát, az üres buszt vezette Győrben, amikor az egyik körforgalom előtt - már a záróvonalon – sávot váltva besorolt elé egy autó, amit egy nő vezetett. Az első - éppen pirosat jelző - közlekedési lámpáig a buszsofőr követte az autóst. Előttük még egy autó haladt, az autót vezető nő testvére vezette.

A piros lámpánál a buszsofőr kiszállt és odalépett az előtte álló autó jobb oldalához és az ablakon át számonkérte a nőtől a korábbi manővert.

Az anyósülésen ülő utas és a sofőr erre szidni kezdték egymást, a buszvezető a nőt is szidta. Az utas végül kiugrott az autóból és lökdösni kezdte, majd meg is ütötte a sofőrt.

"A buszsofőr a támadást részben hárította, részben viszonozta"- közölte Takács Péter, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség főügyésze az Origóval

A verekedésbe az első autót vezető sofőr, a rokon azzal kapcsolódott be, hogy nekifutásból belerúgott a buszsofőrbe.

Már hárman kiabáltak egymással, de aztán a két autós visszaült a helyére, és a buszsofőr is elindult vissza a buszhoz.

Ekkor ugrott ki az autóból a nő, aki a sofőr után indult és adott neki egy pofont, melyet a buszsofőr kivédett. Ekkor ők ketten kezdtek lökdösődni, amelynek a nő mellett utazó férfi azzal vetett véget, hogy kiszállt az autóból, majd torkon ragadta és földre vitte a buszsofőrt"- tette hozzá a főügyész.



A földről felálló buszsofőr ezután arcon ütötte úgy, hogy attól lerepült annak napszemüvege. Az elöl álló autót vezető rokon ezt látva nekifutásból újra megütötte a buszsofőrt, majd kölcsönös szidalmazások közepette mindenki visszaszállt a járművébe és a két autó a piros lámpajelzés ellenére elhajtott.

A verekedés miatt mindenkinek nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdasággal vádolja az autóban ülőket, a buszsofőrt pedig ezen túl még testi sértéssel is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!