Belföld

2017.04.20. 12:21

Segítség helyett kirabolták az ájult nőt

A rendőrök a helyszínen elfogták azt a két budapesti lakost, akik kifosztottak egy nőt Terézvárosban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást H. Tünde 46 éves és H. Csabáné 48 éves budapesti lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint H. Tünde és társa 2017. április 18-án 23 óra 30 perc körül a Budapest VI., Király utcában odalépett egy nőhöz, aki betegsége miatt korábban rosszul lett, összeesett és öntudatlan állapotban feküdt azt utcán. Az elkövetők ezután a sértett magatehetetlen állapotát kihasználva kivették a fülbevalóját.

A bűncselekményt két járókelő vette észre, akik ezt jelezték az éppen arra járőröző készenléti rendőröknek. A járőrök az elkövetőket a helyszínen elfogták, majd ruházatuk átvizsgálásakor előkerült az ellopott ékszer. A rendőrök közben értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a sértettet kórházba vitték.

A terézvárosi rendőrök a két nőt a gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!