Belföld

2015.09.04. 15:43

Magyar-román - Petárdákat robbantanak a belvároson átvonuló futballszurkolók

A belvároson átvonuló magyar futballszurkolók közül többen petárdákat robbantgattak, üvegeket, palackokat dobáltak. A szurkolók a péntek esti magyar-román labdarúgó-mérkőzés helyszínére tartanak - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. Az M1 aktuális csatorna arról számolt be, hogy felrobbant egy hanggránát egy magyar szurkoló kezében a Kálvin téren, a robbanásban a szurkoló több ujja leszakadt.

Az MTI tudósítója arról számolt be péntek délután, hogy futballszurkolók több száz fős csoportja vonult végig péntek délután a Deák tértől a Károly körúton és az Üllői úton át a Groupama Aréna felé, ahol este a Magyarország-Románia labdarúgó Európa-bajnoki selejtező mérkőzést rendezik.

Útközben a "Ria, ria, Hungária!" rigmust skandálták, petárdákat robbantgattak, a tömegből többen üvegeket, palackokat dobáltak. Egy szurkoló megsérült, hozzá mentőt kellett hívni.

A fekete ruhába öltözött csoportot a készenléti rendőrség nagy erőkkel kísérte.

Felrobbant egy hanggránát egy magyar szurkoló kezében péntek délután a Kálvin téren, a robbanásban a szurkoló több ujja leszakadt - számolt be az esetről az M1 aktuális csatorna.

A tudósításban elhangzott, hogy a szurkolók egy csoportja - amely a Groupama Arénába tartott - egy élelmiszerboltból fizetés nélkül távozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!