Belföld

2017.05.24. 12:05

Megírta, hogy odacsukták babakocsival, erre a közlekedési társulat beperelte

Miskolc - A héten a Miskolci Törvényszéken tárgyalják azt az idén márciusban történt esetből keletkezett pert, amelyben egy anyát és babakocsis gyermekét csukta oda egy budapesti trolin a sofőr.

Reklamálásra kinyitotta az ajtót, az utasok segítettek a babakocsit leemelni, majd a sofőr az édesanya előtt ismét bezárta az ajtót és elindult úgy, hogy az öt hónapos gyermek a megállóban maradt. Alperes elmondása szerint csak a következő megállóban tudott leszállni, mert közben hiába kérte ő és az utasok is a vezetőt a megállásra, a sofőr erre nem volt hajlandó. A gyermekkel szerencsére egy utas ott maradt a megállóban, s ott várta be a következő várakozóhelyen végül leszálló anyát. A közlekedési társulat beperelte a szülőt mondván: azzal, hogy az esetről, amely szerintük nem is így történt, több médiumban nyilatkozott, megsértette jó hírnevüket és megalapozta, hogy a céggel szemben közfelháborodás törjön ki. A vállalat az igazát kamerafelvételekkel kívánja igazolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!