Belföld

2015.07.30. 07:58

Nevelt gyermekeivel fajtalankodott a gyanú szerint egy férfi

A gyanú szerint hat- és tízéves nevelt gyermekeivel fajtalankodott egy magyarcsanádi férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a nyomozás adatai szerint a 32 éves férfi hatéves nevelt lánya és tízéves nevelt fia sérelmére követett el szexuális bűncselekményt 2014 januárjától. A gyanú szerint H. Zoltán több alkalommal kihasználta, hogy élettársa alszik, átment valamelyik gyerek szobájába, és őket szexuális bűncselekmény eltűrésére kényszerítette.

A szóvivő hozzátette: a gyerekeket 2014 novemberében nevelőszülőnél helyezték el, ezután vetődött fel a bűncselekmény gyanúja. A büntetőeljárás hivatalból indult a magyarcsanádi férfi ellen.

A rendőrség szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette H. Zoltánt, és kezdeményezte az előzetes letartóztatását – tudatta az őrnagy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!