Belföld

2015.08.30. 14:55

Nyolc kilométeres dugó az M7-esen a főváros felé, Polgárdi és Balatonvilágos között

Nyolc kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Budapest felé Polgárdi és Balatonvilágos között vasárnap délután egy kigyulladt személyautó miatt - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Horváth Diána elmondta, hogy Polgárdi térségében, a 81-es kilométerszelvénynél egy autó a szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt. A balesetben ketten sérültek meg.

A műszaki mentés idejére az utat időszakosan félpályán lezárták, ennek következtében nyolc kilométeres torlódás alakult ki, amely csak lassan szűnik meg - tette hozzá a szóvivő.

A Fejér Megyei Katazstrófavédelmi Igazgatósága az alábbi hírt közölte honlapján:

Balesetben gyulladt ki egy autó az M7-esen

Szalagkorlátnak ütközött és kigyulladt egy személygépkocsi augusztus 30-án, vasárnap délután az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán, a polgárdi lehajtó közelében. A Budapest felé haladó autóban ketten ültek, a sofőr és utasa is ki tudott szállni a járműből. A lángokat a polgárdi önkormányzati tűzoltók fékezték meg. A kocsi teljesen kiégett. A mentők egy sérültet kórházba szállítottak.

Címkék#dugó#M7

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!