Országos taxisdemonstráció jöhet

2016. február 03., 17:27 forrás: napi.hu
komment
Az eddigieknél jóval komolyabb, országos megszervezett taxis-demonstrációra lehet számítani, ha a kormány nem tesz konkrét lépéseket a szabályok betartása érdekében - mondta Czifery Csaba, a Magyar Taxisok Szakszervezetének elnöke a vs.hu-nak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Czifery azt közölte a portállal, hogy bár egy nagyon kellemes hangvételű tárgyaláson vannak túl a taxisok a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselőivel, és kiderült, hogy az álláspontjaik azonosak, mégis van egy olyan érzése az embernek, hogy nesze semmi, fogd meg jólt játszik a kormány.

A szakszervezeti vezető szerint az már kiderült a számukra, hogy az Uberrel a kormány nem tud vagy nem akar mit kezdeni, tehát bezáratni nem fogják, így viszont a taxisok azt kérik, hogy teremtsék meg az egyenlő piaci feltételeket.

Bár a kormány eredetileg másfél hónapnyi időt kért, amíg megalkotja a jelenleginél szigorúbb szabályokat, Czifery szerint ennyi türelem nincs.

Czifery Csaba szerint bár vannak tisztességtelen taxisok, az csak egy kisebbségre jellemző, ráadásul nem magyar betegség, hiszen a világon mindenhol előfordulnak csalók.

2016. február 03., 17:27 forrás: napi.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...