Belföld

2015.07.28. 08:49

Saját feleségét "futtatta" egy tatabányai férfi

Vádat emeltek egy tatabányai férfival szemben, aki feleségét "futtatta", és kirabolta a nő egyik kuncsaftját - tájékoztatta a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség kedden az MTI-t.

Közleményükben azt írták: a 38 éves férfinak nem volt munkája és jövedelme, ezért megbeszélte a feleségével, megélhetésüket abból fedezik, hogy a nő pénzért szexuális szolgáltatást nyújt férfiaknak a lakásukban. Az asszony ebből 2013 novembere és 2014 szeptembere között havonta 45 ezer-300 ezer forintot keresett, a pénzt átadta a férfinak, majd közösen elköltötték.

A feleség egyik ügyfele tavaly szeptemberben 15 ezer forintot fizetett, majd újabb szolgáltatást kért, de a nő ezt megtagadta, ezért a férfi ötezer forintot visszakövetelt. Ezt meghallva a férj bement a szobába, kezében egy viperával, és a sértettet fenyegette, aki félelmében átadott tízezer forintot.

A Tatabányai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás és kerítés bűntette miatt emelt vádat a 38 éves férfival szemben. A járási ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő elkövetővel szemben börtönbüntetés kiszabását indítványozta - olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!