Terhes nőt szállító mentőautó karambolozott a 4-es főúton Üllőnél

2016. január 19., 12:39 forrás: MTI
komment
Mentőautó és kisteherautó ütközött kedd délelőtt a 4-es főút (M4-es autóút) Üllő és Gyömrő közötti szakaszán; a balesetben többen megsérültek, de a mentőben utazó vajúdó asszonynak nem esett baja - közölte az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese a korábbi információkat pontosítva az MTI-vel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Csámpai Attila hétfő délelőtt azt mondta, hogy a mentőkocsi az oldalára borult, sofőrje, valamint a kismama, illetve a kisteherautó vezetője is könnyebb sérüléseket szenvedett.

Oldalára borult mentőautó a 4-es főút Üllő és Gyömrő közötti szakaszán 2016. január 19-én. A mentő megkülönböztető jelzését használva vitt kórházba egy szülő nőt, amikor összeütközött egy kisteherautóval, majd az oldalára borult. A kismamának nem esett baja, egy másik mentőautóval juttatták el a kórházba. A mentőápoló karsérülést, a sofőr könnyebb mellkasi sérülést szenvedett, míg a teherautó vezetőjét könnyebb fejsérüléssel ápolják. MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Tóth Karolina, a mentők ügyeletesének tájékoztatása szerint a mentőkocsi megkülönböztető jelzését használva vitte kórházba a szülő nőt, amikor a baleset történt. A kismamának nem esett baja, egy másik mentőautóval juttatták el a kórházba. A mentőápoló karsérülést, a sofőr könnyebb mellkasi sérülést szenvedett, míg a teherautó vezetőjét könnyebb fejsérüléssel ápolják - tette hozzá a sajtóügyeletes, aki a mentőkocsiban keletkezett kárról még nem tudott nyilatkozni.

Az Útinform dél körül azt közölte, hogy az M4-es autóút Szolnok felé vezető oldalán, a 29-es kilométernél történt baleset miatt egy sávon, váltakozó irányban engedik a forgalmat, a környéken már csaknem hat kilométeres a dugó.

2016. január 19., 12:39 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...