Tizennégy éves sorozatbetörőt fogtak Debrecenben

2016. február 04., 13:19 forrás: MTI
komment
Húsz garázst és pincét tört fel Debrecenben egy 14 éves fiú, aki ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője csütörtökön az MTI-vel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Dobó Dénes tájékoztatása szerint egy debreceni férfi tett bejelentést január 30-án, hogy a Gohér utcai társasházi lakásának garázsába betört egy fiú, akit a helyszínen visszatart.

A járőrök igazoltatták a 14 éves fiút, aki elmondta: aznap a Szotyori utcában is betört egy garázsba, ahonnan szerszámokat lopott.

A bűncselekményből származó tárgyakat a rendőrök a fiúnál megtalálták és lefoglalták. A Debreceni Rendőrkapitányságra előállított hajdúsámsoni fiatalkorú kihallgatásakor kiderült, hogy Debrecenben, a Hatvan utcai kertben, a Széchenyi kertben és a Piac utcában összesen 20 garázsba és pincébe tört be.

A gyanúsított beismerő vallomást tett és elmondta, hogy főleg kerékpárokat és szerszámokat lopott. A rendőrség - szabadlábon hagyása mellett - lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a fiatalkorú fiúval szemben - ismertette Dobó Dénes.

2016. február 04., 13:19 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...