Tóbiás József: a kormány elvesztette nemzeti jellegét

2016. március 13., 13:22 forrás: MTI
komment
Budapest - A kormány elvesztette nemzeti jellegét és a kiváltságosok kormányává vált - mondta Tóbiás József, az MSZP elnök-frakcióvezetője vasárnap a budai Várban tartott sajtótájékoztatóján.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az ellenzéki párt elnöke Táncsics Mihály egykori börtönénél elmondta: a kormány 270 millió forintot kíván költeni Orbán Viktor miniszterelnök védelmére, és eddig több mint 20 milliárd forintot költött az apparátus várba költöztetésére.

A legújabb információk szerint pedig újabb egymilliárd forintot szánnak bútorokra, festményekre, műtárgyakra - tette hozzá.

Tóbiás József, a Magyar Szocialista Párt elnök-frakcióvezetője sajtótájékoztatót tart A Vár a népé! címmel Táncsics Mihály egykori börtönénél 2016. március 13-án
MTI Fotó: Máthé Zoltán

"Mi ez, ha nem az urizálás, honnan van az a gőg, hogy miközben Magyarország négy régiója Európa legelmaradottabb régiói közé tartozik, amíg egymillió ember dolgozik és mégis létválságban van, miközben kórházaink, oktatási intézményeink romokban vannak (...) milliárdokat szór el magára a kormány" - sorolta Tóbiás József.

Szerinte ennek véget kell vetni, ugyanis a kormány dolga az, hogy ne saját magát, hanem a népet szolgálja, és elsősorban az egészségügyre, az oktatásra és a hétköznapok biztonságára kell figyelnie.

2016. március 13., 13:22 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...