Továbbra is köd nehezíti a közlekedést

2017. február 16., 11:29 forrás: MTI, police.hu
komment
Az Országos Meteorológiai Szolgálat időjárás-előrejelzése szerint az ország nagy részén bár napközben javul, napnyugta után ismét romlik a látótávolság.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az Országos Meteorológiai Szolgálattól 2017. február 16-án 10 órakor kapott tájékoztatás szerint az időjárás a következőképpen alakul.

A hosszú expozíciós idővel készült felvételen járművek haladnak a sűrű ködben az M7-es autópályán Nagykanizsa közelében
MTI Fotó: Varga György

SŰRŰ KÖD

Az ország nagy részén kialakult sűrű köd napközben a legtöbb helyen ritkul, vagy megemelkedik. A Tiszántúl kivételével ugyanakkor tartósan ködös területek is maradhatnak. Napnyugtától ismét nagyobb területen várható sűrű köd kialakulása.

A ködös, borult területeken hószállingózás, ónos szitálás bárhol kialakulhat. Helyenként tartós ónos szitálásra is számíthatunk.

Köd gomolyog a zalai dombok között Becsehelynél
MTI Fotó: Varga György

ÓNOS ESŐ

A holnap hajnali, reggeli órákban az ország középső, északi részén gyenge ónos eső helyenként előfordulhat. A nap további részében már inkább eső várható, ugyanakkor az esti órákban az északkeleti megyékben a gyenge havazás mellett még előfordulhat kis mennyiségű ónos eső is.

Kérjük az utakon közlekedő járművezetőket, hogy vezessenek fokozott óvatossággal és körültekintéssel! Járműveik sebességét az út-és látási viszonyoknak megfelelően válasszák meg! Indulás előtt tájékozódjanak az aktuális időjárási és útállapotokról és az ezekből adódó esetleges késést kalkulálják bele a menetidőbe!

2017. február 16., 11:29 forrás: MTI, police.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...