Bocfölde

2015.08.01. 14:23

Mozgalmas falunap - lendületes fejlődés Bocföldén

Bocfölde - Már kora délutántól folyamatosan érkeztek a vendégek az 1100 lelkes település sportpályáján és környékén megrendezett falunapi programokra.

Civil Tudósítónktól

A gyerekeket ugrálóvár, játszóházi foglalkozások és közlekedési park várta, ahol játékos módon ismerkedhettek a fontosabb közlekedési szabályokkal. A foci sem maradhatott ki a programok sorából, a helyi ifjúsági utánpótlási csapat játszott barátságos mérkőzést a szomszédvár, Sárhida csapatával. Ezt követően a kulturális műsor keretében népszerű operett slágerekkel lépett színpadra Hertelendy Attila színművész valamint a mozgás jegyében számos helyi és környékbeli fellépő együttes színes táncprodukciókkal kápráztatta el és szórakoztatta a szép számú közönséget.

Sokan játékosan ismerkedtek a közlekedési szabályokkal. Fotó: Mázsa Ferenc

A barátságos ifi mérkőzés egy izgalmas pillanata. Fotó: Mázsa Ferenc

– A falunap azon rendezvénye a településnek, melyen minden alkalommal lehetőség nyílik arra, hogy az emberek a mindennapok mókuskerekéből, hacsak egy rövid időre is, de kiszabadulhassanak – mondta el Lendvai Miklós polgármester. – Önkormányzatunk minden évben a helyi civil szervezetekkel karöltve szervezi ezt az igazán összekovácsoló erővel bíró közösségépítő rendezvényt. A nemrégiben megtartott időközi választás után újonnan megválasztott polgármesterként célom az. hogy a képviselőtársaimmal együtt, számítva a közösség építő szándékú javaslataira olyan fejlesztésekben gondolkodjunk, amelyek egyrészt építenek a már elért eredményekre, de új kihívások elé is állítanak bennünket. Most az egyik legfontosabb teendő a pályázati forrásból megújuló iskolai hőszigetelési projekt befejezése. Ezt megelőzően egyébként a település elvégezte az óvodának helyt adó épület komplex fűtésrekonstrukcióját. Várjuk a további pályázati kiírásokat az ősz folyamán, melyek közül többre pályázni kívánunk – sorolta az elkövetkező időszak fontosabb feladatait a település polgármestere.

Címkék#Bocfölde

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!