Életmód

 • cikk kép

  Zalában készült az év legfinomabb akácméze

  Csípős szerelem – avagy a gyalutól a kaptárig

  Nagykanizsa - Hogy lesz valaki bútoripari szakemberből méhész? Mennyire eladható ma a méz? És miért kevernek a jó minőségű magyar termékhez kínait? Egyáltalán, hogyan ismerjük meg a hamisított árut?

 • cikk kép
  Pozitív hangulatú dalokkal - Egyre több sikert könyvelhet el a Zalaegerszegről elszármazott énekes-gitáros Hangácsi Márton

  Zalaegerszeg - Három éve még lejártam az aluljárókba zenélni, ma már szerencsére nincs szükség erre. Klubokban, szórakozóhelyeken, egyetemi megmozdulásokon lépek fel, és céges rendezvényekre is hívnak, ezért aztán évente akár 100-150 koncertem is összejön.

 • cikk kép
  Magyar kamerák mutatják a világ egyik legnagyobb fúziós kísérletét

  A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Wigner Fizikai Kutatóközpontban kifejlesztett intelligens kamerarendszer képein pillanthatták meg először a kutatók, ahogy a világ legbonyolultabb sztellarátorában, a Wendelstein 7-X-ben felvillan a plazma.

 • cikk kép
  Jön az internet nélküli Google Maps

  A Google még májusban jelentette be, hogy valódi zsebtérképet faragnak a Google Mapsből, amihez nem lesz szükség internetre.

 • cikk kép
  Fillérekért adják az egyik legjobb újautós extrát

  Egy orosz-amerikai startup cég jött elő az alsó-középosztályt megváltó extrával, a filléres head up display-jel.

 • cikk kép
  Ha ezt elolvassa, nem akar több feleséget

  Minél több felesége van egy férfinak, annál nagyobb a szívbetegség kialakulásának lehetősége az első olyan kutatás szerint, amely a többnejűség egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta.

 • cikk kép
  Utca az esőerdőben?

  Már az Amazonas vidékének esőerdői is láthatóvá válták a Google Street View kamerái segítségével.

 • cikk kép
  Az arénában csak magad leszel

  Régi, ugyanakkor közkedvelt témához nyúltak vissza a fejlesztők, mikor megalkották az „I, Gladiator” című játékot, amelyben „meglepő módon” brutális gladiátort alakítunk.

 • cikk kép
  A gumitehéntől a zenélő vibrátorig - szexshopban jártunk

  Látott már elefántormány-tangát? És tudja, hogy mire használható egy műanyag alkar? Vagy egy tarka gumitehén? Akkor Ön járt már szexshopban. Ha nem... Olvasson tovább.

 • cikk kép
  Klasszikusan kerek az okosóra

  Az LG a hétvégén mutatta be a világ első LTE-képes okosóráját a Barcelonában megrendezett Mobile World Congress (MWC) nemzetközi kiállításon.

 • cikk kép
  Virággal és törődéssel kedveskednek a férfiak

  Horváth Olivér 5, Mozsolics József 40, Leveli Pál pedig 106 éves. Három eltérő korosztály, a nők tekintetében mégis egy véleményen vannak: nőnap ide vagy oda a hölgyek szeretik az állandó kényeztetést valamint a törődést.

 • cikk kép

  A jó zene és a társaság alkohollal élvezhető?

  Havonta csak egyszer bulizunk

  Nem csak sírva vígad a magyar, és nem kizárólag pálinkával oltja szomját – derült ki az egyik whiskymárka nagyszabású bulifelméréséből.

 • cikk kép

  A farmtól a londoni óriáskeréken át a Kányavári hídig –készít maketteket Kurucz Dávid

  Gyufából épült világ

  Kreativitás, kitartás, idő - és több ezer gyufaszál. A zalavári fiatalember, Kurucz Dávid híres épületek makettjeit készíti el gyufából. A méretarányos látványosságok festést és díszkivilágítást is kaptak, rejtett vezetékekkel.

 • cikk kép
  Húszéves az Apple Watch

  Egy-két hónapon belül az üzletekbe kerül az Apple Watch okosóra, pedig a cég már 1995-ben megjelentetett egy órát ugyanezen a néven. Csak az buta volt.

 • cikk kép
  Motorola okosóra

  Egyetlen olyan okosórát tudunk mondani, amit mindenképpen szeretnénk legalább egy kis ideig a karunkon hordani: ez a kerek kijelzős Moto 360.

 • cikk kép

  A ventilátor hangkibocsátása éjszaka mérsékelhető

  Zajszigetelt gépházak

  Klasszikus, zajszigetelt miditorony lett a Nanoxia Deep Silence 3 PC-ház. A 3-as számú ház kitölti a kínálatban lévő űrt, miközben továbbra is a német precizitás dominál.

 • cikk kép
  Gáspár László szerint ötven évesen érheti el a legjobb formáját

  Zalaegerszeg - Gáspár László tavaly belekóstolt a versenyzésbe és úgy tűnik, hogy lát benne fantáziát. Az egerszegi sportember az idén crossfit versenyekre „gyúr”, de nem úgy, ahogy azt általában elképzelik. A crossfit ugyanis egészen mást jelent, mint az egyszerű testépítés.

 • cikk kép
  Megépülhet a Vasember szupervonata

  Egy lépéssel közelebb került a megvalósuláshoz a Tesla- és Spacex-vezér Elon Musk legutóbbi képtelen ötlete.

 • cikk kép

  Rába, az elnyűhetetlen

  A kiváló magyar traktor még ma is népszerű

  Szentpéterúr - A nagytraktorok kedvelőinek szívét még ma is megdobogtatja, ha munka közben láthat egyet a magyar mezőgazdasági gépgyártás talán legjobban sikerült, jellegzetes sárga-fehér színű, monumentális erőgépéből.

 • cikk kép
  Vegyészmérnökből idegenvezetővé képezte magát - Az évek során beutazta a Földet

  Veszprém - Ismeretségünk nem mai keletű, egyetemi éveim emléke. Chikán András volt Veszprémben az első diákrektor, én pedig neki köszönhetem hivatásomat, az újságírást. Régóta idegenvezetőként dolgozik. Most éppen Mexikóba visz turistacsoportot.

Részletes műsorMűsorok betöltése...