Bulivan

2017.07.13. 14:21

Bornapos Karthago

GYENESDIÁS Ma kezdődött, s egészen vasárnapig tart a bornapok programja a Balaton-parti településen.

Gyuricza Ferenc

A rendezvény a gasztronómia mellett a kulturális élményekről és a szórakoztatásról is szól, vagyis esténként zeneszó tölti be a Kárpáti korzó környékét. Holnap este háromnegyed hétkor a Folk On 45 játszik, míg nyolctól az ország egyik legnépszerűbb alterpop előadója, Péterfy Bori és a Love Band ad koncertet. Szombaton a rockzene kerül fókuszba, hiszen az esti nagykoncerten az immár közel négy évtizedes múlttal rendelkező, s képünkön is látható Karthago játszik.

A rock elefántjai előtt a többek között a 100 Folk Celsius-ban is megfordult Kovács József László és P. Nagy Ferenc duója szórakoztatja a közönséget. Vasárnap a retró hangulatok kedvelőit várják, a zárónapon ugyanis Gergely Róbert lesz a sztárvendég. Az esti koncerteket minden nap utcabál követi, amihez ma a Helios, holnap a Fantasy, vasárnap pedig a Start együttes zenél. Utóbbi műsor közben látványos tűzijáték is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!