Bulivan

2017.03.09. 19:15

Felrázó és megnyugtató is

Korábban a Hooligans vendégeként járták be az országot, tavaly pedig a Nagy-Szín-Pad! versenynek köszönhetően tehették le névjegyüket a legjelentősebb hazai fesztiválokon.

Gyuricza Ferenc

A Zaporozsec úgy véli, ezek után itt az ideje, hogy önállóan is megméressék magukat, ezért a szentgotthárdi gyökerű csapat önálló koncertjárásba kezd, melynek első állomása Zalaegerszegen lesz.

A srácok a Patikadomb társaságában szombat este az Atlantis Music Clubban lépnek fel. A kilenc órakor kezdődő koncerten a Zaporozsec tagjai a már megszokott programjuk mellé újdonságot is kínálnak, néhány napja jött ki a Weöres Sándor versére írt daluk, a Valse triste klipje. Az alterpop vonalon dolgozó együttes zenészei szerint eddigi legjobb, s egyben a legizgalmasabb anyagukat készítették el, hiszen a felrázó zene mellé megnyugató szöveg társul, ráadásul a Zaporozsec bázisának is tekintett szentgotthárdi színházteremben készített klippel még jobban fel tudták erősíteni a Valse triste érzelemgazdag zenei témáját és mondanivalóját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!