Bulvár

2011.04.05. 09:05

Kiveri a biztosítékot VV Zsófi erotikus Rágógumija (videó)

Az albertirsai futballhimnusz után új zenei királya, pontosabban királynője van a közösségi portáloknak: a Való Világ egyik szereplője bemutatta a Rágógumi című számát. Tömegoszlató, macskaűző, szinte sokkoló zeneszám következik, meghallgatásához extra mennyiségű elszántság szükséges.

zaol.hu

VV Zsófi, miután kiszavazták a villából egy mellműtéttel siklott be a bulvármédia fősodrába, s most az erotikával túlfűtött Rágógumi című nótájával sokkol, melyben olyan kétértelmű sorok szerepelnek, mint például lazulj el, add a számba, én majd nagyra fújom...


Hihetetlen...

Még nincs egy hete, hogy VV Zsófi debütált az egyik műsorban első önálló számával, de máris több mint százezer ember töltötte le a zenéjét a legnagyobb videómegosztó portálról, folyamatosan csörög a telefonja és fellépésekre hívják. A Tabu Tv stábja hétvégén első fellépésére kísérte el a Való Világ naiváját, aki több száz ember előtt adta elő a Rágógumi című dalt.

"Elég befogadóképes közönség volt szerintem, nagyjából vették a lapot. Aggasztó volt, hogy először még nem igazán akarták énekelni velem a refrént, de valószínűleg ez azért volt, mert még ismeretlen volt nekik a szám..." - meséli a tabutv.hu riporterének Szabó Zsófi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!