Bulvár

2015.03.24. 12:53

Bérgyilkos akcióban - A hazai mozik toplistája

Az Éjszakai hajsza című amerikai akciófilm került az élre a hazai mozikban vetített filmek toplistáján a március 12-e és 18-a közötti héten.

Szente Ottó

Liam Neeson, aki alig néhány hete  az Elrabolva 3-mal tarolt, ezúttal a már visszavonulását fontolgató hivatásos bérgyilkosként lendül újra akcióba, kalandjaira egy hét alatt 27 ezren voltak kíváncsiak.

Új bemutató futott be a 2. helyen is, az Adam Sandler nevével fémjelzett amerikai vígjáték, A cipőbűvölő. Erre 19 ezren váltottak jegyet az említett napokban.

Az egy héttel korábbi első Focus - A látszat csal című amerikai krimi-vígjáték így a harmadik helyre csúszott vissza, 15 ezren látták, a február 26-ai bemutató óta pedig 71 ezren.

A Spongyabob: Ki a vízből című családi animáció az egy héttel korábbi második helyről került a negyedikre, nézőinek száma - február 12-én kezdték vetíteni  -, megközelítette a 200 ezret.

Az ötödik helyre  - az előző heti negyedikről -  magyar film került, a Liza, a rókatündér, Ujj Mészáros Károly alkotása, amelyet egyébként a kritika is jól fogadott,  a február 19-ei bemutató óta immáron 66 ezer nézőt ültetett a mozik széksoraiba.

A szürke ötven árnyalata sikere lecsengőben van, bár a tárgyalt héten is megnézték hétezren, ez már csak a 10. helyhez volt elég. Az össznézőszáma azonban igencsak imponáló: a február 12-ei bemutató óta 370 ezren váltottak rá jegyet, a bevétele pedig megközelítette az 500 millió forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!