Bulvár

2015.12.18. 13:56

Ezzel a képpel kereste ellopott autóját, ön szerint meglett?

A végén még úgy jár, mint Zaira Salazor! A mexikói nő Nissan pickupját autótolvajok lopták el, ő meg a Facebookon kért segítséget a felkutatásához. A bökkenő csak az volt, hogy nem volt fotója a járgányról.

A Daily Dot szerint az asszony nem hagyta, hogy ilyen apróságok hátráltassák, papírt és ceruzát ragadott, majd a legjobb tudása szerint megpróbálta lerajzolni. Ez lett belőle. A felhívásra nem pont olyan reakciókat kapott, mint várta.

Azt bizonyosan kijelenthetjük, hogy Zaira Salazor nem egy kiemelkedő rajztehetség. Sőt, nála még valószínűleg egy csendespihenőjéből felébresztett, félkómás óvodás is élethűbb rajzot készített volna a járgányról. Az internetes népművészek persze nem hagyták ki a ziccert, a kép mémként kelt új életre. Mindjárt mutatunk is néhányat a szorgos Photoshopművészek legkiemelkedőbb alkotásai közül.

Valaki azzal poénkodott, hogy egy gyorsulási versenyen látta.

Mások szerint valójában elvontatták.

Az is felmerült, hogy a tolvaj átfestette.

Volt, aki pedig úgy tudta, hogy az ISIS terroristáinak kezébe került.

Szegény Salazar nem kifejezetten erre számított, állítólag még a Facebook regisztrációját is törölte a sok ökörködő miatt. Pedig egy helyi Chevy autókereskedés felajánlotta, hogy ha a videója eléri az egymilliós nézettséget, megdobják egy új kocsival. A történetnek végül így is happy end lett a vége. A pickupot ugyanis megtalálták és azóta már visszakerült tulajdonosához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!