Bulvár

2017.02.10. 14:52

7 dolog, amitől a pasik falra másznak Valentin-napon

A Valentin-nap lehet nagyon kellemes is, ha tudjuk, hogyan ne borítsuk ki a párunkat vele.

Horváth Virág

A Valentin-nap két táborra bontja az embereket. A "végre eltölthetek egy napot a párommal ünnepelve, és kicsíphetem magam a kedvenc éttermembe" és a "giccses, undorító, nyálas és különben is a multik hibája minden" táborra. Aki mégis úgy döntene, hogy szeretné megünnepelni ezt az - egyébként nem "amcsi", hanem az ókorból eredő -  ünnepet, annak azzal az egyszerű tanáccsal szolgálhatunk, hogy: a kevesebb néha több.

Ha tényleg egy romantikus élményt szeretnénk, a legfontosabb lépés, hogy ne kergessük őrületbe a pasinkat!


A legrosszabb dolgok, amiket ezen a napon megtehetsz:

1. Órákra bezárkózol a fürdőszobába

Biztos vagy benne, hogy ezt a napot úgy akarod indítani, hogy több órára kizárod a párodat a fürdőszobából? A sminked később is ráér! Csinálj reggelit, főzz kávét, ez nem csak a Te napod, hanem a kettőtöké.

2. Elárasztod szivecskés plüssökkel

Noha a pasid kényszeredetten mosolyog a giccsparádé láttán, biztosra veheted, hogy idővel ezek az egyébként felesleges dolgok "el fognak tűnni" a lakásból.

3. Elrángatod romantikus filmet nézni

Igen, tudom, hogy most érkezik A sötét ötven árnyalata, de a cél most az, hogy a Ti közös napotok önmagában is olyan legyen, mintha egy romantikus film főszereplői lennétek.

4. Arról faggatod, hogy mi lesz a program

Ha olyan pasid van, aki szereti a romantikát, és hajlandó egy mesebeli Valentin-napot veled tölteni, akkor nyugodj meg, biztosan eltervezte a napotokat. Olyan helyekre fogtok menni, és olyan dolgokat fogtok csinálni, amit imádsz. Bízz benne egy kicsit jobban!

5. Annyi édességet eszel, amennyi cukrot egy év alatt sem tudsz feldolgozni

A Valentin-nap a csokis, marcipános, tejszínhabos szív alakú cukros sütemény nélkül is Valentin-nap. És hidd el, nem fogsz jól mutatni a párod előtt cukormázzal a szád szélén.

6. Olyan ajándékot veszel neki, ami az év többi napján eszedbe sem jutna

Ez a férfi ezen a napon is az az ember, akit eddig ismertél és szerettél. Olyan ajándékot vegyél neki, ami azt mutatja, hogy tényleg ismered őt, tudod mit szeretne, mi a kívánsága. Egy általad készített romantikus vacsora, vagy "éjszakai játék" sokkal szívből jövőbb lehet, mint a hipermarketben talált szív alakú fülhallgató.

7. Azt várod, hogy megkéri a kezed

Csalódott leszel (ha mégis megkéri, előre is gratulálok). Ha arról álmodozol, hogy amire felébredsz, rózsákkal szórja be az ágyadat, és a 40 m2-es panellakásba belovagol egy fehér lovon rózsával a szájában, és gyűrűvel a kezében, gondold át ezt újra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!