Bulvár

2015.11.13. 17:09

A 007-es ügynök robbantott

James Bond nem cáfolt rá a várakozásokra, természetesen a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listájának élén startolt.

Szente Ottó

Nem is akárhogyan: a „007 Spectre – A fantom visszatér" a bemutató hetében 120 és fél ezer nézőt ültetett a mozik széksoraiba, vagy 20 ezerrel többet, mint a top 10 további kilenc helyezettje összesen. A sikernek természetesen nyoma maradt a pénztárgépekben is, máris 180 millió forinthoz közelít az amerikai-angol akcióthriller magyarországi bevétele.

James Bondot (Daniel Craig) nem hagyják cserben a nézők
Fotó: Fórum Hungary

A 007-es a Hotel Transylvania 2. – Ahol még mindig szörnyen jó című amerikai animációs filmet tolta le az első helyről (egészen a harmadikra), amely négy hétig vezette a listát. Most 15 ezren voltak rá kíváncsiak, a bemutató óta azonban több mint 260 ezren látták.

A második helyre is új bemutató futott be, A kis herceg, Antoine de Saint-Exupéry klasszikusának francia animációs változata – 18 ezren voltak rá kíváncsiak.

Ugyancsak új bemutatóként került a mozikba az Anyám és más futóbolondok a családból című magyar játékfilm, amely 6300 nézőt vonzott, s ez a 9. helyhez volt elég. Meg kell azonban jegyezni, hogy Fekete Ibolya filmjét csak 35 moziban kezdték vetíteni, míg a Bond-filmet vagy A kis herceget például 72-ben, illetve 74-ben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!